Våre grupper

Terreng barn og ungdom

Asker Ungdom

Asker CK Terreng barn og ungdom

Terreng barn og ungdom er den største gruppen i Asker CK. I denne gruppen er det syklister fra 6 år og oppover. Vi tilpasser gruppene først og fremst etter ferdigheter og ambisjoner slik at alle får en best mulig opplevelse av sykkeltreningen. Jenter og gutter trener i utgangspunktet sammen, men vi deler gjerne opp hvis det kommer ønsker om det.

Vi har følgende grupper:

Treningene foregår som regel på mandager og torsdager, fra April til Oktober. Oppmøtested varier mellom Semsvannet, Tomra og Heggedal. Hvert år arrangerer vi turer til Trysil og Danmark, og vi har eget ACK-telt på konkurranser.

Ønsker du å prøve terrengsykling?

Barn og ungdom som ønsker å prøve terrengsykling er hjertelig velkomne til å komme på en trening. Ta kontakt med oppmann eller trener for hver enkelt gruppe, så får du informasjon om hvor og når vi har trening. Siden vi er en stor gruppe vil det alltid være jevnaldrende på samme nivå.

Spond

Vi benytter Spond til å sende ut informasjon om treninger og annet. Nye medlemmer vil få invitasjon til Spond etter første trening.

Oppmenn og trenere

I tillegg til trenerne som er listet opp under har vi også flere foreldre som stiller opp som trenere på treningene våre. Det er en veldig viktig og avgjørende ressurs for oss, som gjør at vi kan dele opp gruppene i passe størrelser.  

Svein Aalrust

Oppmann terreng ungdom og trener for 9 - 10 år
E-post: saalrust@online.no

Selma Bjerkøy Bjune

Trener for 6 - 8 år
E-post: selmabjune@icloud.com

Mathias Birkelund

Trener for 10-12 år
E-post: mathiasbir6@gmail.com

Rajeev Rai

Trener for 13 - 16 år
E-post: rajeev.gjelsvik.rai@gmail.com

Sykkelsport for alle

Asker CK er en klubb med stolte tradisjoner og mange gode sportslige resultater gjennom mer enn 40 år. Klubben vår skal bevege seg i takt med endringene i samfunnet og ha et sportslig miljø slik at vi lever opp til vår visjon om at sykkelsporten er for alle.