Om klubben

Om Asker CK

Om Asker Cykleklubb

Kjære Sykkelvenn,

Asker CK er som det fremgår av klubbnavnet, en klubb som kun driver med sykling. Klubben består av både terreng- og landeveissyklister.

Klubben ble startet i 1977 og har i dag ca. 450 medlemmer i alle aldre og med forskjellige ferdighetsnivåer. Vi har plass til flere og vil gjøre alt for at du skal trives. Vi legger vekt på samhold og miljø i tillegg til å være en inspirasjon for den enkeltes sportslig utvikling og til å ha det gøy på sykkelen. 

I sommersesongen er det felles trening enten på landveissykkel eller på terrengsykkel og hver vår reiser vi på treningsleir til Danmark og noen av de mer ambisiøse reiser også til syden på ettervinteren. Om vinteren organiseres det både spinning, styrketrening og andre former for trening blant de ulike gruppene. Klubben kan vise til svært aktiv deltagelse i mosjonsritt og turritt.  I tillegg arrangerer vi sykkelrittene – Askerrunden, Kalas Cup og Føyka Kross.

Klubbens visjon er SYKKELSPORT FOR ALLE. Dette betyr at vi vil gi et tilbud til:

  • Mosjonister som ønsker å sykle sammen med andre .
  • Barn og unge som ønsker å ha det gøy på sykkel.
  • Juniorer, seniorer og veteraner som ønsker å satse på aktive ritt, veterancup og de største turrittene.

Dette gjelder både landevei og terreng. Så enten du har ambisjoner om å hevde deg i ritt eller bare ønsker å ha noen å trene med så er du velkommen hos oss.

Du melder deg inn i klubben på innmeldingssiden.
Klubbens Adresse: Asker Cykleklubb, pb. 89, 1371 ASKER.
Kontonummer: 1503.14.25910