Nyheter

Nok en vellykket klubbtur til Trysil

Med rekordmange deltagere satte Asker CK igjen sitt preg på terrengløypene i Trysil denne helgen.

For fjerde året på rad ble det arrangert klubbtur til Trysil. Denne gangen med 137 små og store deltagere. Og for en helg det ble! Strålende vær og tradisjonsrik taco satte stemningen allerede ved ankomst fredag, og med velforberedt opplegg, mer god mat og mange bidragsytere var det duket for gode økter og brede smil. Hele 12 suverene trenere sørget for at de mer enn 60 aktive utøverne fikk godt utbytte av dagene på sykkelsetet.

Nytt av året var stor pumptrack og utvidet løypenett. Enkelte prøvde seg også i svartkledte B-rage, med måpende rekrutter som tilskuere. Dessverre også med tur til legevakten og gips som utfall for Oscar – riktig god bedring til deg! Også på kveldssamlingene var det god stemning, med alt fra premiering av de mest aktive gjennom sesongen til heder og ære til de mest kunnskapsrike i Kahoot. Vi var også mange som lot oss imponere av Vidar Mehl, som fortalte oss om sine imponerende oppnåelser på sykkelsetet. 

Takk for turen alle sammen, og tusen takk til alle som bidro. Vi gleder oss allerede til neste år!